Puutarhahommia

Viime viikolla pääsimme viimein tontille huhkimaan ruohonleikkurin ja raivaussaksien kanssa. Käytännössä mies niitti ja minä saksin. Suuri omenapuu karsiutui reilusti ja hieman ehdin joitakin puskia saksia. Puustoa ja pensaita on vaan aikalailla, joten vähänlaisesti tuntui työnjälki näkyvän. Nurmi sen sijaan lyheni niin reippaasti, että sitä ei voi olla huomaamatta!

Minäkin pääsin tositoimiin! Täytyy kyllä myöntää, että vaikka se siistiä olikin, oli kyllä kädet hieman hapoilla seuraavana päivänä... Eli hyvää treeniä siis!



Kuvissa piha ennen ja jälkeen ruohonleikkuun.












Kaivokin löytyi heinikosta. Ruoho ja voikukat ym. ylsi yli polvien! Onneksi oli kumpparit :)



Onni on kyllä ihanat naapurit, ystävät läheltä, jotka ottivat pojan hetkeksi leikkimään ja iltatoimiin niin saimme hetken aikaa työskennellä tehokkaasti molemmat. Oli kyllä aivan lottovoitto löytää tontti ja tulevan kotimme paikka Päiväkummusta.

Tulimme myös eilen ajatelleeksi, että talotoimittajaa saisi alkaa tosissaan punnitsemaan. Huolellinen kilpailutus ja rakennuslupaprosessikin vie jo aikaa ja jos haaveemme aloittaa rakennusurakka tämän vuoden puolella aiotaan toteuttaa, pitäisi suunnittelu tosissaan polkaista käyntiin. Katsotaan, mihin päädytään, asioilla on tapana tapahtua nopeasti, sitten kun alkaa tapahtua!

Kommentit

Suositut tekstit